03.07.2021 | History

5 edition of Ghiduri de undă optice neliniare planare found in the catalog.

Ghiduri de undă optice neliniare planare

hearings before the United States Senate Committee on Banking and Currency, Eightieth Congress, first session, on Mar. 18, 20, 26-28, Apr. 9, 1947.

 • 112 Want to read
 • 935 Currently reading

Published by Administrator in Editura Academiei Române

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • Editura Academiei Române


   • Download Ghiduri de undă optice neliniare planare Book Epub or Pdf Free, Ghiduri de undă optice neliniare planare, Online Books Download Ghiduri de undă optice neliniare planare Free, Book Free Reading Ghiduri de undă optice neliniare planare Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Ghiduri de undă optice neliniare planare book in PDF or epub free.

   • Includes bibliographical references (p. 204-209).Title on t.p. verso: Nonlinear planar optical waveguides.Summary and table of contents in English.

    StatementEditura Academiei Române
    PublishersEditura Academiei Române
    Classifications
    LC Classifications1990
    The Physical Object
    Paginationxvi, 95 p. :
    Number of Pages93
    ID Numbers
    ISBN 109732701714
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 6MB.


Share this book
You might also like

Ghiduri de undă optice neliniare planare by Editura Academiei Române Download PDF EPUB FB2


Doua programe de doctorat continuate doctoranzii instruiti, supervizati, angrenati in activitati de cercetare de catre cercetatorii din IMT- lab. In aceste cazuri este recomandata utilizarea metodelor tip BPM.

Obtinerea Nanocompozitiei PEPCCuPc Si Studiul Unor Proprietati Optice

Elaborare procese mixte de obtinere structuri multistrat cu proprietati spectrale selective S-au elaborat procesele Ghiduri de undă optice neliniare planare obtinere straturi metalice semitransparente de Al si Ag cu grosimi controlate si straturi subtiri dielectrice de SiO2, TiO2 cu grosimi si indici de refractie adecvate utilizarii la realizarea de filtre optice constand din structuri multistrat cu proprietati spectrale selective integrabile cu structuri de fotodetectie pe siliciu.

- ISBN 973-270171-4 : 4. Metoda de depunere a straturilor multiple este evaporarea termica in vid inalt tipic 5 x 10-7 torr. expunere la DUV prin masca de Cr urmata de• Polimerii sunt materiale interesante i cu perspective, sensibili la lumin. Ultimul a fost analizat prin reconstruirea graficului din Fig. Aceasta consta in indepartarea electronilor din stratul superficial al portiunii iradiate, fapt ce duce la un exces de sarcina pozitiva rezultand in final explozie datorita fortelor de respingere coulombiene.

Seminarul National de Nanostiinta si Nanotehnologie, Editia a 14-a, 26 martie 2015 Raspunsul temporal al rezonator circular plasmonic neliniar; Simulari FDTD Calcule analitice Cazul liniar Stare stationara Cazul neliniar Autopulsatii Relatie iterativa neliniara Instabilitate Ikeda Raspunsul temporal ; linia neagra simulari FDTD; linia rosie calcule analitice K.

Straturile in sitemul binar SiO2-TiO2 dopat cu Er se depun prin spining pe substrat de Si acoperit cu un strat de oxid termic de 1700 nm si un strat de oxid CVD de 2100 nm. 95 eV i pragul de absorbie n domeniul de energii mai mare dect 3 eV. Integrare ghid de unda 11. Prim metoda dat s-au obinut probe cu concentraii diferite de CuPc in NC 0. Izopropoxidul de Titan IV Aldrich este chelat cu acetilacetona in raport molar 1:4 si 1: 2 in atmosfera de azot iar solutia a fost agitata pentru omogenizare.

Transmisia optic a nanocompozitelor cu concentraiii de CuPc n NC de 0. Rezultatele obtinute in Embed Size px. Matrix-Rom Bucuresti, seria Optoelectronica nr. O caracteristica comuna tuturor metodelor tip BPM este nondependenta de timp. Unele metode tip BPM pot permite simularea propagarii radiatiei la unghiuri mari. Aceste metode care se deosebesc de metodele pe baza aproximatiei Ghiduri de undă optice neliniare planare se numesc metode BPM de unghi larg wide angle BPM. Din cauza faptului ca se realizeaza calcule pe tot domeniul de lucru pentru fiecare moment de timp, FDTD este o metoda lenta si care cere un consum mare de memorie.

Rezultatele experimentale au aratat ca indicele de refractie al polimerilor studiati poate fi ajustat in domeniul de valori 1. In algoritmul de tip punct cu punct, substratul este adus in pozitia corespunzatoare pentru fiecare pixel din fisierul sursa, urmat de declansarea pulsului laser.